Könyvbemutató Újpesten

2021. szeptember 6-án mutattuk be új kiadványunkat Újpesten az érdeklődőknek. Rögtönzött kiállításon olvashattak idézeteket a könyvből, melyet most itt is szeretnénk megosztani Önökkel. Fogadják szeretette a részleteket T. Almási Edit Ki ne aludjék című könyvéből.

A könyv megjelenését a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet és az EMMI támogatta. Köszönjük!

091  092 reszlet zurad

  konyv reszlet1  reszlet szivarvany

reszlet apu  reszlet cipok

reszlet tukor  reszlet virag

51scvR Q  emmi logo 1

 

Megjelent új kiadványunk Mesehíd projektünk keretében

Örömmel adjuk hírül, hogy Mesehíd 2.1 pályázatunk lehetővé tette az idén is egy különleges kiadvány megjelenését.

A T. Almási Edit írásait tartalmazó Ki ne aludjék című könyvecske valódi lélekemelő olvasmány, még ha nehéz témákat is érintve – a szegénységtől a bántalmazásig  – hozza közelebb az ország északi szegletében található gönci járás világát az ország más részein, más körülmények között élőkhöz. Edó történeteit szeretettel ajánlom mindenkinek, azt kérve hogy nyissa meg szívét, lelkét az előtt az elfogadás és szeretet előtt, ami a könyv lapjairól árad!

Köszönjük a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet és az EMMI támogatását, mely a FOF2020 pályázaton keresztül lehetővé tette a könyv megjelenését!

A személyes terjesztés korlátozottságára tekintettel a könyv ingyenesen igényelhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

hatso borito001terv

214351899 1438883839778479 6875863985074054779 n

Megjelentek új kiadványaink! – “Nebáncs-mesék”


Sajnos idén kevesebbet tudtunk személyesen találkozni, de továbbra is folyt a munka a háttérben és így most megmutathatjuk új kiadványainkat:

* Mesehíd 2.0 – Mesével a bántalmazás ellen – módszertani füzet Mesekulcs meseterápiás programunkról, bántalmazás, abúzus témáját érintő mesékkel.
* Mesekulcs – Nebáncs mesék című kiadványunkban a feldolgozott mesék szövegének könnyen érthető verziója található meg, színezőkkel, játékos feladatokkal kiegészítve.


Szeretettel ajánljuk INGYENES kiadványainkat minden érdeklődőnek!
Várjuk megkeresésüket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A kiadványok megjelenését – ahogy Mesekulcs- Nebáncs programunk egészét – az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. támogatta. Köszönjük!


  071

Mesehíd projektzáró kiadvány 2019.

Megjelent Mesehíd programunk projektzáró kiadványa!
A 8 oldalas füzet a két háromnapos tábor összefoglalója mellett egy teljes mesét is tartalmaz.

MESEHÍD kiadványunk teljes tartalma ITT olvasható.

Köszönjük minden közreműködőnek a segítséget!
Köszönjük a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatását!